Impressum

Impresszum

Alfinum Strategische Finanzplanung GmbH & Co KG
Schottenring 16
A-1010 Bécs, Ausztria

T: +43 1 53712 4038
F: +43 1 53712 4000

F: +36 20 2352474
E: kepviselet@alfinum.com

UID-Nr. ATU67537533
Cégbíróság Bécs: FN 386602 h

Engedélyek: vagyontanácsadás. értékpapírközvetítés. biztosításközvetítés

Tudnivaló: Az osztrák értékpapírközvetítésre vonatkozó 2018-es törvény (WAG 2018) alapján az Alfinum szerződéses közvetítője a „Privatconsult Vermögensverwaltung GmbH, 1040 Wien, Argentinierstrasse 42“ cégnek és kizárólag annak nevében és felelősségére végzi ezen tevékenységét

Jogi közlemény

Az Alfinum Strategische Finanzplanung GmbH & Co KG rendszeresen vizsgálja és aktualizálja a honlapon megjelenített információkat. Minden igyekezet ellenére ezek az adatok időközben már megváltozhattak. Ezért nem vállalunk felelősséget az információk aktualitásáért, pontosságáért és teljességéért. 

Ugyanez érvényes azokra a honlapokra, amelyekre innen link mutat. Ezen oldalak megtekintése saját felelősségre történik. Az Alfinum Strategische Finanzplanung GmbH & Co KG nem felel a linkeken keresztül felkeresett honlapok tartalmáért. Továbbá az Alfinum Strategische Finanzplanung GmbH & Co KG fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk módosítására és kiegészítésére. Az Alfinum Strategische Finanzplanung GmbH & Co KG honlapját nem az Ön vagy mások számára szóló befektetési tanácsok adására, illetve erre vonatkozó ajánlatok megjelenítésére használja. 

A honlapon található információk és adatok nem nyújtanak megbízható alapot befektetésekhez és azzal kapcsolatban bármilyen más döntéshez. Az eddigi hozamfejlődés nem tükrözi mindenképp a jövőbeli teljesítményt. Kérjük, lépjen kapcsolatba a tanácsadójával, mielőtt befektetési döntést hoz.

Az Alfinum Strategische Finanzplanung GmbH & Co KG honlapja tartalma és felépítése jogi védelemben részesül. Az információk és adatok sokszorosításához, leginkább a szövegek, szövegrészek vagy képanyag használatához az Alfinum Strategische Finanzplanung GmbH & Co KG beleegyezése szükséges.