A vállalat fejlődése

A vállalat fejlődése

A vállalat alapítója Alfons Rammerstorfer sokévi tevékenysége után, mint ügyvezető egy nemzetközi vállalkozáscsoportnál, 1996-ban elkezdett önálló vagyontanácsadóként dolgozni.

2002-ben az Osztrák Pénzpiaci Felügyelet (Österreichische Finanzmarktaufsicht) megadta az engedélyt egy befektetési szolgáltatásokat nyújtó vállalkozáshoz (Wertpapierdienstleistungsunternehmen/WPDLU).

2005-ben került sor az egyszemélyes vállalkozás GmbH-vá válására.

2012-ben tovább terjeszkedett a vállalat a magyarországi piacon való megjelenéssel.

2015-ban sor került a teljes ügyfélállomány átruházására az ALFINUM Strategische Finanzplanung GmbH & Co KG felé. Ez a pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó vállalat ma már versenyképes a piacon, hiszen nevezetes bel- és külföldi bankokkal működik együtt. Számos kitűnően kvalifikált finanszírozási, befektetési és előtakarékossági szakemberrel dolgozunk együtt.
2016 együttműködési szerződés a Privatconsult Vermögensverwaltung GmbH-val, amely lehetővé teszi az értékpapír-közvetítés kibővítését az EU összes országára.


A vállalat filozófiája kezdetektől fogva egyéni megoldásokkal és kompetens ügyfélszolgálattal hosszútávú és bizalommal teli ügyfélkapcsolat megteremtésére törekedett.