Befektetés

Befektetés

Összegyűlt a vagyona vagy épp egy életbiztosításból eredő tőkére számít a közeljövőben, hagyatékra vagy egy ingatlaneladás bevételére? Szeretné, hogy pénze biztosan gyarapodjon vagy esetleg biztos nyugdíjra vágyik?

 Az ALFINUM befektetési specialistáinak kompetens és határidők sürgetése nélküli, teljes körű szakmai tanácsadása a lehetőségek sokasága miatt különösen fontos. Az ALFINUM optimális befektetési tervet dolgoz ki az Ön számára, bankoktól, biztosítóktól és tőkebefektetési társaságoktól függetlenül. Az Ön igényeinek megfelelő termékekből és megoldásokból áll össze a befektetési terv. Az ALFINUM ezen felül folyamatosan ellenőrzi a befektetett vagyonát és így haladéktalanul reagál a gazdasági keretfeltételek változására. 

 Profitáljon az ALFINUM teljes körű tanácsadásából és felügyeletéből!

 

Tudnivaló: Az osztrák értékpapírközvetítésre vonatkozó 2007-es törvény (WAG 2007) alapján az Alfinum szerződéses közvetítője a „Privatconsult Vermögensverwaltung GmbH, 1040 Wien, Argentinierstrasse 42“ cégnek és kizárólag annak nevében és felelősségére végzi ezen tevékenységét.